Oftalmološki pregled u Zagrebu za djecu

Za odličan rezultat u školi, potreban je dobar vid. Provjerite ga na kompletnom oftalmološkom pregledu za djecu kod iskusnog oftalmologa dr. Ritz

Pregledi u poliklinici Ritz

Koliko traje pregled?

Pregled traje 20-ak minuta, osim u slučaju potrebe za dodatnim pretragama kada može trajati i duže.

Izrada naočala

Nakon kompletnog oftalmološkog pregleda, možete odmah dati izraditi dioptrijske naočale u našoj Optici koja se nalazi u sklopu poliklinike Ritz.

Uzrast djeteta

Pregled je prilagođen uzrastu djeteta. Naši maleni ne znaju svi čitati i pisati, ali ne brinite zbog toga.

Kada na 1. pregled

U slučaju da je dijete slabovidno, s liječenjem se treba početi u dječjoj dobi. Nikad nije prerano posjetiti oftalmologa i početi s korekcijom vida ako je potrebno.

Djeca predškolske dobi

Primjećujete li promjene vida svog djeteta ili ono gleda u križ? 
Moguće je da se radi o slabovidnost ili strabizmu (ako vaše dijete gleda u križ). 

Vid se kod djece razvija do 6. godine, po nekima i do 10. godine života. Naša topla preporuka je da dovedete vašeg mališana na oftalmološki pregled, čak i ako ništa ne sumnjate.

liana ritz

Školarci

Iznimno je važno redovito kontrolirati vid kod djece. Slabiji vid koji se ne korigira može utjecati na uspjeh djeteta u školi. U Poliklinici Ritz možete prijaviti vaše djete na redovnu kontrolu, provjeru dioptrije ili prvi oftalmološki pregled. 

Iskustva pacijenata

Ponuda pregleda u Poliklinici je odlična. Brzo smo dobili termin, otkrili dioptriju kod mog djeteta i odmah, uz popust, kupili naočale. Bez dugog čekanja.
Dijana
Sve pohvale za osoblje Poliklinike Ritz. Pregled je bio stručan, a najvažnije je da termin dobijete u roku od 10 dana - dok se preko uputnice čeka 10 mjeseci.
Ankica
Doktorica Liana je divna i ljubazna u odnosu s djecom. Moja kćer ju je odmah prihvatila pa je cijeli pregled prošao brzo i vrlo ugodno i za dijete i za nas roditelje.
Lana