Oftalmološki pregled u Zagrebu za djecu

Za odličan rezultat u školi, potreban je odličan vid. Provjerite ga na kompletnom oftalmološkom pregledu za djecu kod iskusnog oftalmologa Dr. Ritz.

Pregledi u poliklnici Ritz

Koliko traje pregled?

Pregled traje 20-ak minuta, osim u slučaju potrebe za dodatnim pretragama kada može trajati i duže.

Izrada naočala

Nakon kompletnog oftalmološkog pregleda, možete odmah dati izraditi dioptrijske naočale u našoj Optici koja se nalazi u sklopu poliklinike Ritz .

Uzrast djeteta

Pregled je prilagođen uzrastu djeteta. Naši maleni ne znaju svi čitati i pisati, ali ne brinite radi toga.

Kada na 1. pregled

U slučaju da je dijete slabovidno , s liječenjem se treba početi u dječjoj dobi. Nikada nije prerano posjetiti oftalmologa i početi s korekcijom vida ukoliko se ukaže potreba.

Djeca predškolske dobi

Primjećujete li promjene vida svog djeteta ili Vam dijete gleda u križ? Moguće je da se radi o slabovidnost kod dijeteta ili strabizmu (ukoliko dijete gleda u križ). 

Vid se kod djece razvija do 6., po nekima i do 10. godine života. Naša topla preporuka je da dovedete Vašeg mališana na oftalmološki pregled, čak i ako ništa ne sumnjate.

liana ritz

Školarci

Iznimno je važno redovito kontrolirati vid kod djece. Slabiji vid koji se ne korigira može utjecati na uspjeh djeteta u školi.  U Poliklinici Ritz možete prijaviti Vaše djete na redovnu kontrolu, provjeru dioptrije ili prvi oftalmološki pregled. 

Iskustva pacijenata

"Ponuda je odlična. Brzo smo dobili termin, otkrili dioptriju i odmah uz popust kupili naočale. Bez dugog čekanja."
Dijana
"Sve pohvale na tim. Pregled stručan, a ono najvažnije što termin dobijete u roku od 10 dana što se preko uputnice čeka 10 mjeseci."
Ankica
Doktorica je divna s djecom, moja malena ju je odmah prihvatila i cijeli pregled je prošao brzo i vrlo ugodno za moje djete.
Lana