O nama

U Poliklinici dr. Ritz radimo kompletne oftalmološke i retinološke preglede te preglede za sivu mrenu (kataraktu). Radimo i kompletnu očnu kirurgiju od laserskih operacija očne mrežnice, uklanjanja sive mrene, refraktivne ugradnje leće do blefaroplastike gornjih i donjih vjeđa. Ugrađujemo leće visoke kvalitete te obavljamo kompletnu dijagnostiku na najmodernijim uređajima. U našoj Poliklinici dobrodošli su i najmlađi pacijenti jer obavljamo i oftalmološke preglede za djecu.

Profesionalci

Dobrodošli u Polikliniku dr. Ritz

Poliklinika Ritz Nova se na tržištu etablirala najviše oftalmološkim pregledima i dijagnostikom oka za djecu i odrasle, operacijama katarakte s ugradnjom intraokularnih leća i operacijama vjeđa – blefaroplastikom.

Arsano Medical Group najveća je i najbrže rastuća Grupacija privatnih poliklinika i specijalnih bolnica. Poliklinika dr Ritz ponosna je članica Grupacije od 2024. godine.

Naše usluge kreću se od svih vrsta oftalmoloških pregleda, a bavimo se i kirurgijom prednjeg očnog segmenta, plastičnom i estetskom kirurgijom te nekirurškom estetikom lica.

Dr. sc. Liana Ritz Mutevelić rođena je i školovana u Zagrebu gdje diplomira na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i specijalizira oftalmologiju.

Dr. Evgenija Perevoznikova diplomirala je na Medicinskom fakultetu Chelyabinsk State Medical Academy, Rusija.

0% Kvaliteta
0 Zadovoljnih pacijenata
0 Godina iskustva
0 Zdravih očiju

Eksperti

Nama je stalo do vašeg zdravlja

Dr. sc. Liana Ritz

Dr. sc. Liana Ritz

Oftalmolog

Dr. sc. Liana Ritz Mutevelić rođena je i školovana u Zagrebu gdje je diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te specijalizirala oftalmologiju.

Magistrirala je s temom “Usporedna implantacija različitih vrsta intraokularnih leća” a doktorirala s temom “Evaluacija poremećaja funkcije oka nakon liječenja prijeloma orbite”.

Dr. Evgenija Perevoznikova

Dr. Evgenija Perevoznikova

Oftalmolog

Uz inozemnu stručnu spremu položila je stručni ispit u Hrvatskoj 27. rujna 2018. Dana 3. prosinca 2018. započela je specijalizaciju iz oftalmologije i optometrije u KBC-u Zagreb, a od 1. travnja 2019. nastavila pod mentorstvom prof. Nikica Gabrić u Klinici Svjetlost. Nakon toga ponovno se vraća u KBC Zagreb te je od svibnja vrijedni član Poliklinike Dr. Ritz.