Nazovite nas
Pošaljite poruku

Najbolji stručnjaci

S više od 30 godina iskustva u kirurgiji i oftalmologiji, naši doktori će s lakoćom i na najkvalitetniji način obaviti sve oftalmološke zahvate.

Mi brinemo o svojim pacijentima

Vaše zadovoljstvo je naša nagrada. Individualnim pristupom osiguravamo najbolje rezultate za svakog pojedinačnog pacijenta

Komunikacija s pacijentima

Nakon svakog zahvata pružamo vam maksimalnu podršku i odgovaramo na sva vaša pitanja.

FAQ

Imate pitanja?

Pon. 8.00 – 20.00
Uto. 8.00 – 20-00
Sri. 8.00 – 20.00
Čet. 8.00 – 20.00
Pet. 8.00 – 20.00

Nazovite nas +385 91 400 5432 ili pošaljite poruku na info@dr-ritz.com. Možete doći i osobno na adresu Kranjčevićeva 50/V u Zagrebu.

Oporavak oka nakon minimalno invazivnog i brzog zahvata traje oko tjedan dana. Uz pomoć kapljica koje kapate 10-ak dana i masti koju nanosite navečer kroz par dana, Vaš vid je svakim danom sve bolji.

S više od 30 godina iskustva u kirurgiji te s po 1000 operacija katarakti godišnje, dr. Ritz je ekspert koji će s lakoćom i na najkvalitetniji način obaviti uklanjanje  mrene s vašeg oka.

Oftalmološki pregled ne znači samo provjeru dioptrije radi izrade naočala. Kompletan stručni oftalmološki pregled bitan je za zdravlje vaših očiju, a na kraju i za cjelokupno zdravlje vašeg organizma.

Oftalmološki pregled traje 20-ak minuta osim u slučajevima kada se indicira potreba za dodatnim pretragama koje mogu trajati i duže.

 

Retinološki pregled uistinu je važan za svakog čovjeka zbog zdravlja oka i vida, a prilikom samog pregleda moguće je otkriti i sistemske bolesti organizma.

Blefaroplastika je metoda uklanjanja viška kože i/ili masnih naslaga u gornjim i donjim kapcima. Drugim riječima, blefaroplastika je operacija pri kojoj se radi korekcija, tj. podizanje očnih kapaka.