Dermatude meta terapija

Vaša koža može se pomladiti i regenerirati 100% prirodno, uz Dermatude - najbolju facelifting alternativu

Naruči se za pregled

Dermatude meta terapija

Vaša koža može se pomladiti i regenerirati 100% prirodno, uz Dermatude - najbolju facelifting alternativu

Otkrijte potpuno prirodnu metodu pomlađivanja koja daje rezultat. Uživajte u svom novom mladolikom izgledu i pripremite se na brojne komplimente na račun Vaše prekrasne hidrirane i elastične kože.

Dermatude meta terapija Zagreb

Jesam li kandidat?

Ne zanimaju Vas ultra popularni tretmani onih dermalnim filerima?

Rado biste si priuštili nešto prirodniji tretman pomlađivanja, da nije vampirski facelifting, a da je ipak učinkovitiji od obične kreme ili maske za lice?

Ako je Vaša koža:

 • dehidrirana i žedna
 • suha
 • zrela
 • oštećena zbog prevelikog izlaganja suncu
 • pigmentirana
 • suha zbog pušenja

Ukratko, ako je Vaša koža zrela za pomlađivanje, regeneraciju i osvježavanje, na pravome ste mjestu.

Naša prirodna svježina lica se možda smanjila s godinama, no zahvaljujući suvremenim tehnologijama estetike lica, izgledati možemo ljepše i mlađe nego ikad prije.

Dermatude meta terapija kod dr. Ritz

Otkrijte Dermatude Meta terapiju, alternativu faceliftingu - potpuno prirodnu i bezbolnu metodu pomlađivanja koja daje rezultat. Vaša koža nakon nekoliko tretmana polako se obnavlja i rehidrira, a bore se popunjavaju - bez ubrizgavanja filera ili blokiranja mišića.

Što je Dermatude Meta Terapija

Dematude Meta terapija (META - Medicinska i Estetska Aktivacija Tkiva) je jedinstvena, 100% prirodna metoda pomlađivanja kože koja objedinjava:

 • anti-ageing
 • pomlađivanje
 • hidrataciju
 • obnavljanje

Dermatude Meta terapija je jedina potpuno prirodna metoda koja vašu kožu istovremeno obnavlja iznutra i izvana. Vodeći svjetski dermatolozi potvrđuju da je META terapija jednako učinkovita, koliko i sigurna. Naši zadovoljni pacijenti će dodati i da je potpuno bezbolna.

Kako djeuje Dermatude

Tajna Dermatude META terapije leži u uređaju napredne tehnologije kojim se, uz pomoć tankih iglica, u kožu ubrizgavaju specijalni aktivni sastojci. Kombinacija toga povoljno utječe na kožu i poništava sve uzroke starenja.

Napredni digitalni uređaj

Zahvat se izvodi s digitalnim uređajem koji ima precizni ručni nastavak i ultra tanke iglice na vrhu. Mikroiglice prodiru u kožu i otvaraju nevidljive kanale u koži, nazivamo ih mikroperforacije.

Koža se sama prirodno obnavlja

Stvarajući mikroperforacije, aktivira se prirodni proces obnavljanja kože. Koža iznutra počinje proizvoditi kolagen i elastin. U procesu izvana pomažu specijalni serumi koji se unose tretmanom, a odabiru se prema tipu kože i potrebi.

Dermatude meta terapija kod dr. Ritz

Bezbolne iglice stvaraju na tisuće nevidljivih uboda

18 moćnih mikroiglica bezbolno prodiru u vašu kožu brzinom od 100 do 120 uboda u sekundi, stvarajući na tisuće nevidljivih mikroperforacija.

Iglice su sigurne i steriline

Moduli igala koriste se jednokratno, a obloženi su sigurnosnom membranom koja onemogućava infekciju kože. Uređaj jamči optimalne rezultate bez rizika ili oštećenja kože ili stvaranja ožiljaka.

Uživajte u Vašoj novoj koži

Ljepota ovog tretmana je što ne rješava samo posljedice, već iznad svega povoljno utječe i na uzroke starenja kože.

Dermatude meta terapija kod dr. Ritz

Upravo zbog toga Dermatude-om će biti oduševljena i mlada i starija koža žena i muškarca.

 • koža postaje čvršća i vraća joj se elastičnost
 • sitne linije i bore se smanjuju
 • pore se smanjuju
 • lice izgleda svježije
 • poboljšava se cirkulacija
 • usporava se proces starenja

Područja koja tretiramo Dermatude Meta Terapijom:

 • lice
 • vrat
 • dekolte
 • šake
 • hiperpigmentirana područja

Uživajte u svom novom mladolikom izgledu i pripremite se na brojne komplimente na račun Vaše prekrasne hidrirane i elastične kože. Dermatude Meta terapija pomaže Vašoj koži da aktivira ono što je koža izgubila tijekom vremena. Vratite koži čvrstoću i elastičnost, dopustite ovom prirodnom tretmanu da smanji sitne linije i bore, smanji pore, poveća cirkulaciju.

dermatude kod dr. Ritz

I Sofia Vergara koristi Dermatude

Dođite na prvi pregled - besplatno je

U našoj poliklinici možete doći na besplatni prvi pregled i konzultirati se s dr. Ritz, oftamološkim kirurgom i specijalistom za estetiku lica.

Doktorica Ritz pregledati će Vaše lice i poslušati Vaše želje. Sukladno njima, preporučiti će plan plan tretmana, pojedinačno ili u kombinaciji s ostalim metodama, kako bi se ciljano riješili Vaši specifični problemi.

Dermatude meta terapija dr. Ritz

Na besplatnom pregledu s doktoricom Ritz saznajte koja bi bila individualna preporuka tretmana za pomlađivanje vašeg lica.

Tko radi tretman

Nakon individualnog savjetovanja s dr. Ritz i usuglašavanja o idealnoj terapiji za vaše lice, Dermatude tretmane radi naša iskusna medicinska sestra Brigita - profesionalno obučen stručnjak pod budnim okom dr. Ritz.

Kako izgleda tretman

Nakon što se utvrdi idealna kombinacija seruma - aktivnih sastojka za Vašu kožu, naprednim digitalnim uređajem nježnim se pokretima prolazi po površini kože.

Meta terapija ima dvostruku funkciju: kontrolirane mikroperformacije aktivno regeneriraju Vašu kožu prirodno, a odgovarajuća količina seruma ulazi u sloj kože gdje je njegovo djelovanje najaktivnije.

Bol

Zahvat je potpuno bezbolan, dok u ležećem položaju uživate u tretmanu, možete i zadrijemati.

Anestezija

Nije potrebna

Trajanje tretmana

60 minuta

Oporavak

Nakon tretmana možete primjetiti crvenilo na tretiranom području koje nestaje kroz nekoliko sati ili dana, ovisno o osjetljivosti vaše kože. Svojim svakodnevnim aktivnostima se možete vratiti odmah nakon tretmana.

Dugoročni Dermatude rezultat nakon više dolazaka

Dermatude meta terapija kod dr. Ritz

Dermatude Meda terapija je potpuno prirodni tretman, pa mu je - baš kao i prirodi - potrebno vrijeme da pokaže svoju potpunu ljepotu.

Prirodni proces pomlađivanja potaknut injektiranim aktivnim sastojcima traži od vas strpljenje. Za uzvrat koža će polako početi stvarati kolagen i elastin, poboljšati će se ciruklacija, a Vi ćete svakim danom biti sjajniji i sretniji.

8 Dermatude Meta tretmana u 2 mjeseca

Prema Dermatude protokolu za najbolji učinak preporučamo ukupno 8 tretmana, svaki tjedan jedan.

Ako želite da Vaše lice bude jako sretno, Dermatudom ga počastite 8 puta. No usrećiti ćete ga i ako dođete 4 puta.

Poklonite si Dermatude Meta terapiju

Iako starenje ne možemo zaustaviti, koristeći vrhunsku tehnologiju i znanje, možemo usporiti znakove starenja i pobrinuti se da vaša koža lica bude svježija i glađa, a vi sretni i lijepi!

Obratite nam se s povjerenjem, rezervirajte pregled s dr. Ritz već danas, putem telefona +385 91 400 5432 ili mailom info@dr-ritz.com.

Osjećajte se zadovoljno u svojoj koži, isprobajte Dermatude - prirodnu metodu pomlađivanja.