NOVI ŽIVOT BEZ MRENE – priča V. V.

NOVI ŽIVOT BEZ MRENE – priča V. V.

“Kvaliteta života s mrenome bila mi je jako loša… bila sam ograničena u obavljanju svakodnevnih stvari.”

Priča nam naša klijentica V. V.

Prije nego što je došla u Polikliniku dr. Ritz pokušavala je riješiti problem s vidom kupnjom novih naočala. Nažalost, kod mrene to nije riješenje jer se ona može ukloniti isključivo operativnim zahvatom. Osim toga, ako nije diagnosticirana na vrijeme može vam donijeti samo dodatan trošak koji neće polučiti rezultatima koje trebate.

Ovo je priča naše pacijentice.

“Zadnjih sedam godina jako sam se mučila i pokušavala riješiti problem s vidom. Svako malo sam kupovala nove naočale ali za kratko vrijeme opet bi bila na početku. Na jednom sistematskom pregledu vida otkriveno mi je da imam sivu mrenu i tu kreće strah i panika. Bojala sam se zahvata, ali s druge strane silno sam htjela riješiti problem.
Znala sam da moram čim prije donijeti odluku i vratiti se u normalu, i privatno i poslovno.
O dr. Liani Ritz čula sam brojne pohvale, te preporuke kao najboljoj specijalistici očne kirurgije – iza čijih izvrsnih rezultata je stajao njezin dugogodišnji rad i iskustvo.
Odluku sam donijela vrlo brzo i nisam požalila, u razmaku od tjedan dana operirala sam oba oka.
Bila su to dva sretna utorka, naime, svaki utorak obavljen mi je po jedan zahvat. Ugrađene su mi najkvalitetnije multifokalne leće i vraćen vid na svim udaljenostima.
Zahvati su bili brzi i bezbolni, baš kao i oporavak.

Sada napokon mogu uživati u nošenju velikih, elegantnih sunčanih naočala, što do sada nisam mogla zbog dioptrije. Operacijom sive mrene riješena mi je i dioptrija, a kvaliteta života mi se uvelike popravila.

Svima preporučam Polikliniku dr. Ritz – stručna i srdačna ekipa ulijeva povjerenje i sigurnost.
Želim da se čim prije riješite mrene i da uživate u životu.”

Naša klijentica V. V. nakon operacije sive mrene radno je vrlo aktivna te nakon dugo vremena konačno može nastaviti živjeti uz kvalitetu koju je nekada imala.

Odgovori