Naša pacijentica Sandra o našem HIT tretmanu Juvéderm® VOLITE

Naša pacijentica Sandra o našem HIT tretmanu Juvéderm® VOLITE

Danas ću s Vama podijeliti moje iskustvo korištenja proizvoda Juvéderm® VOLITE koji apsolutno i u svakom pogledu zaslužuje atribute – revolucionaran i fenomenalan.

Za razliku od klasičnih dermalnih filera koje nakon apliciranja možemo osjetiti ispod kože, jer služe lokaliziranom popunjavanju bora i čiji učinak traje do 6 mjeseci, Juvéderm® VOLITE na djelotvoran način, tvoreći mrežu ispod kože, ili jednostavnije rečeno masku, daje sjajnu svježinu licu tako prirodno skidajući godine da nakon njega nećete ni pomisliti na bilo koju drugu opciju. I što je najbolje – Vaše će lice zadržati predivan izgled minimalno 9 mjeseci!

Je li Vam lice toliko suho da ni uz svakodnevno ispijanje litara vode, zdravu prehranu i kombiniranje ulja, seruma i nekoliko krema odjednom nikako ne možete ukloniti dugotrajan osjećaj zatezanja kože?

Imate li bezbroj sitnih borica oko očiju, ne samo kada se nasmijete od srca, nego su one vidljive i kada vam je lice pasivno? Trebamo li i spominjati borice oko usana i onaj trenutak kada nam se u njih, unatoč ekspertnom apliciranju, ruž počne prelijevati i utiskivati u te sitne bore?

Ili vam se, možda, dogodilo da ste jedan dan brisali stakleni stol u dnevnoj sobi, uhvatili odraz svoga lica jer ste stajali pognuta iznad njega i šokirali se – odraz je pokazao da se cijelo lice skupilo oko nosa i visi, pogužvano. Jasan je to znak da je koža itekako ostala bez prirodnog kolagena koji joj daje elastičnost i čvrstinu da ostane na mjestu. Nažalost, sve je to prirodan slijed događaja – tijelo već nakon 25. godine života prestaje proizvoditi potrebne količine kolagena da nas “održi na mjestu”.

A možda ste žena još u toj životnoj fazi kad samo želite prevenirati gore navedeno?

Postoji odgovor za svaku od navedenih situacija – ne brinite, sve će biti dobro! I tako se jednostavno može postići! Osobno se uvijek obraćam Dr. Ritz za bilo kakve zahvate po mom licu iz nekoliko, po meni, iznimno važnih razloga od kojih ovdje navodim dva koja uvijek pobjeđuju:

  1. Dr. Ritz je Oftalmolog kirurg s dugogodišnjim iskustvom, stoga itekako vrsno raspolaže znanjem i sigurnošću kada se radi o “diranju” ičega vezanog uz i oko očiju, tamo gdje je koža najdelikatnija. Naprosto se ne bih usudila ići bilo gdje drugdje. Uvijek i samo kod dr. Ritz.
  2. U tri godine redovnih tretmana pomlađivanja kod Dr. Ritz, nikad nisam izašla iz njene ordinacije izgledajući poput klona, neprirodna, napumpana ili da iz profila izgledam poput likova iz crtića. Meni je osobno uvijek bilo najbitnije izgledati svježe, ali na način da nitko (posebno moja mama, a to mi je najbolje mjerilo, jer iako sad već imam 41 godinu, nekako ne želim da ona sve zna :)) prstom ne može uprijeti i reći – aha, vidim da si nešto radila!

A sad nešto o samom postupku primjene Juvéderm® VOLITE:

Konzultacija – Dr. Ritz će Vas pregledati i objasniti trebate li samo Volite ili ga kombinirati s drugim sredstvima koji se aplicira na čelu i oko “crow’s feet” tj. bora smijalica. Sam tretman traje oko 30 minuta:

  1. Dr. Ritz će Vam prvo antiseptikom obrisati cijelo lice, potom ga premazati debelim slojem kreme koja služi kao lokalni anestetik. Na kremu se aplicira plastična folija za bolji učinak i drži 10 minuta.
  2. Juvéderm® VOLITE se ubrizgava na područje cijelog lica, u nazalabijalne bore, oko usta, oko očiju (posebno tamo gdje je koža najdelikatnija), na čelo i obraze. Zamislite desetke sitnih uboda koji ne bole, nema nelagode. Ovaj dio postupka je individualiziran, ovisno o potrebama vašeg lica. Poanta je da se na obje strane lica jednako aplicira kako bi se iznutra svaki ubod tekućine povezao, tako tvoreći mrežu koja hidratizira i osvježava. Bitno je naglasiti da Volite nećete osjetiti kao grudice ispod kože, za razliku od klasičnih dermalnih filera. Kako se on povezuje, tako stvara tanak, mikroskopski sloj ispod kože.
  3. Nakon tretmana slobodno možete nastaviti s dnevnim aktivnostima.
  4. Uživajte u svojoj obnovljenoj i predivnoj koži.

Ako ste istraživali po internetu i gledali slike prije i poslije ovog tretmana – znajte da su točne. Znajte da ćete biti oduševljene kada budete nanosile šminku – lice će izgledati kao retuširano, a opet prirodno i elastično, sjajno i zdravo da ćete naprosto uživati u novoj sebi!

Odlučite li se počastiti ovim tretmanom – čestitam Vam! S Dr. Ritz ste u pravim rukama!

Sandra Ćapeta – zadovoljna korisnica

Odgovori