Kako ukloniti bore na vratu – Profhilo dermalni fileri

Kako ukloniti bore na vratu – Profhilo dermalni fileri

Godinama se pričalo kako je nemoguće pomladiti vrat ili ruke. I doista, viđala sam mnoge žene kojima je lice sjajno, glatko i bez bora, no vrat je pričao drugu priču, a isto vrijedi i za ruke. Zadnjih godina Dr. Ritz i ja smo isključivo obraćale pažnju mom licu i, kao i uvijek – doktorica bi napravila vrhunski posao! Uvijek nam je cilj apsolutna prirodnost pod mottom “ja, samo bolja”. No činjenica je da sam provela cijeli život sumanuto se izlažući suncu, a zaštiti vrata nisam baš pridavala pažnju. Zadnjih godinu dana sam počela primjećivati baš taj nesrazmjer između kože vrata i lica, te kako ne živim u Hrvatskoj, prvom prilikom odjurila doktorici da spasi situaciju.

Kako bi rekli Englezi – enter Profhilo!

Profhilo je specijalno formuliran proizvod koji sadrži jedinstvene količine hijarulonske kiseline (prirodne substance u našim tijelima odgovorne za hidrataciju kože), koja potiče proizvodnju kolagena i elastina u koži. Radi jednistvene formulacije kojom je Profhilo dermalni filer napravljen, ovaj proizvod funkcionira kao hidrator, radije nego filer, i stoga je fantastičan za umornu, obješenu i kožu koja stari, jer pruža sveobuhvatno toniranje, kao i prirodan sjaj.

Tretman

Profhilo se injektira na nekoliko točaka vrata, ovisno o području koje se treba hidratizirati i tretman je potpuno bezbolan. Doktorica me informirala da se prvih pola sata nakon tretmana ubodi igle napušu proizvodom, pa sve izgleda “kao da su mi gljive narasle” po vratu. Razlog tomu je da na se poizvod tijekom tog vremena lagano otpušta ispod kože i povezuje s ostalim točkama, na taj način kreirajući tanki sloj, poput maske. Time se stvara izglađivanje kože, a rezultat, uvjerite se i sami, je čudestan!

Drugo jutro sam se probudila i jedva čekala vidjeti vrat, čudestan je osjećaj vidjeti ovako mjerljivu razliku između prije i poslije:

Pomlađivanje kože vrata Profhilo filerima

Sad možete pomisliti da prethodno stanje moga vrata i nije bilo tako strašno, no samo zamislite, kakva čuda ovaj prozvod može učiniti za zreliju kožu od mojih 42 godine, sa dubljim, izraženijim borama!

Tretman se treba ponoviti mjesec dana nakon prvog, a nakon toga svakih šest mjeseci za kontinuirano vrhunske rezultate.

Za više informacija o Profhilo dermalnim filerima, slobodno nas nazovite, rado ćemo Vas informirati o mogućnostima pomlađivanja lica, vrata, dekoltea i ruku.

U našoj poliklinici možete doći na besplatni prvi pregled i konzultirati se s dr. Ritz, specijalistom za estetiku lica.

Doktorica Ritz će pregledati vaše lice i poslušati vaše želje. Sukladno njima, preporučiti će plan plan tretmana, pojedinačno ili u kombinaciji s ostalim metodama, kako bi se ciljano riješili Vaši specifični problemi.

Poklonite si tretman dermalnim filerima

Iako starenje ne možemo zaustaviti, koristeći vrhunsku tehnologiju i znanje, možemo usporiti znakove starenja i pobrinuti se da Vaša koža lica bude svježija i glađa, a vi sretni i lijepi!

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM, REZERVIRAJTE PREGLED S DR. RITZ VEĆ DANAS, PUTEM TELEFONA +385 91 400 5432 ILI MAILOM INFO@DR-RITZ.COM.

Odgovori