Juvéderm® VOLITE – Inovativan injekcijski tretman za poboljšanje kvalitete kože

Juvéderm® VOLITE – Inovativan injekcijski tretman za poboljšanje kvalitete kože

Juvéderm® VOLITE je prvi dermalni filer oblikovan tako da uz samo jedan tretman poboljša kvalitetu kože u trajanju do devet mjeseci. Uz pomoć patentirane tehnologije VYCROSS, Juvéderm® VOLITE ima za cilj poboljšati glatkoću (brisanje malih bora), hidraciju i elastičnost kože.

Globalna istraživanja pokazuju da kvaliteta kože zaokuplja sve veći broj žena – 56% žena smatra da izgled kože pridonosi njihovoj lijepoj vanjštini. Stavljanjem na tržište proizvoda Juvéderm® VOLITE, moguće je dobiti tretman s učinkom do devet mjeseci, te više nema potrebe za višestrukim tretmanima.

Istraživanja tvrtke Allegan pokazuju da žene s dobrom kožom povezuju pojmove „sjajna, svježa i blistava“, no kvaliteta kože mnogo je više od same estetike – ona otkriva tko smo, kako se osjećamo i kako živimo. Dodatna istraživanja pokazuju da kvaliteta kože dolazi iznutra, ali se dražava prema van – zato je ženama toliko važna.

Iskustva svojih zadovoljnih pacijenata opisuje i vodeća dermatologinja u Njemačkoj, dr. Patricia Ogilvie : „Predivna koža najjače podiže samopouzdanje. Više nego ikada moji mi pacijenti govore koliko koža utječe na njihovu sveukupnu sreću. Kada su zadovoljni kvalitetom svoje kože, osjećaju se spremnima, zdravima i punima energije – taj je osjećaj više od same estetike. Kako žene postaju svjesnije učinka koji dan s divnom kožom može imati na njihovo sveukupno zadovoljstvo,u potrazi su za inteligentnim rješenjima za kožu koja zaista dokazano djeluju i nakon kojih njihova koža izgleda i djeluje fantastično.“

Kako hijaluronska kiselina pomaže koži

  • Njezin veliki kapacitet vezivanja vode poboljšava hidraciju.
  • Hijaluronska kiselina u dermi pomaže podebljati epidermali sloj.
  • Postupak ubrizgavanja može potaknuti povećanu proizvodnju kolagena.

Juvéderm® VOLITE proizvodi se patentiranom tehnologijom VYCROSS tvrtke Allergan, koja kombinira hijaluronsku kiselinu male i velike molekularne težine i stvara čvrsto umrežen gel.

Kako djeluje Juvéderm® VOLITE

Juvéderm® VOLITE (koji sadrži hijaluronsku kiselinu) ubrizgava se u dermu (sloj živog tkiva ispod epiderme). Ovim se proizvodom može tretirati lice, vrat, dekolte i nadlanice, a sadrži anestetik lidokain kako bi tretman bio što ugodniji. Tijekom detaljnih konzultacija, estetski stručnjak će razgovarati s pacijentom i odrediti količinu proizvoda koja je potrebna da se postignu rezultati koje pacijent želi.

Klinički dokazana kvaliteta kože

Juvéderm® VOLITE poboljšava niz komponenata kože, uključujući glatkoću (tanke bore), vlažnost i elastičnost. Oblikovan je tako da poboljšava kvalitetu kože u trajanju do devet mjeseci. U kliničkom je ispitivanju Juvéderm® VOLITE ostvario poboljšanje komponenata kože nakon jednog, četiri i šest mjeseci. Nakon mjesec dana i jednog ciklusa tretmana, kod više od 96% ispitanika obrazi su bili glatkiji (prema ocjeni ispitivača), a 91% ispitanika izjavilo je da su zadovoljni svojom kožom. Neku su se rezultati održali nakon devet mjeseci, kada su ispitanicii rekli da i dalje primjećuju značajna poboljšanja hidracije kože i da su zadovoljni svojom kožom.

„Ovaj tretman dramatično je popravio kvalitetu moje kože. Ne radi se samo o tome koliko se poboljšao moj odraz u zrcalu, nego kako se moj svakodnevni život promijenio nabolje. Šminka mi je sada postojana i ne moram je ponovno nanositi nakon ručka. Nikad nemam osjećaj zatezanja i suhe kože. Izgledam i osjećam se zdravije nego godinama prije – kao da sam spavala danima. No, najvažnije je da mi je to podiglo samopouzdanje. Prvi put nakon puno godina mogu bezbrižno izaći iz kuće bez šminke.“ – opisala je osjećaj nakon tretmana Juvéderm® VOLITE filerom tridesetpetogodišnja instruktorica joge.

Odgovori