Medicinska mezoterapija

Nahranite, hidrirajte i pomladite Vašu kožu prirodnim vrijednim sastojcima koji prodiru duboko ispod kože

NOVO na tržištu- Mezoterapija bez igle. Mezoterapijom doprijte duboko ispod kože prirodnim sastojcima kako bi nahranili i hidrirali vašu kožu. Ako ste primjetili prve znakove starenja ili je Vaša zrela koža žedna, moćni aktivni sastojci ubrizgani u sloj kože mogu ju nahraniti i osvježiti. Priuštite svome licu prirodni koktel, moćniji od svake kreme protiv bora.
Vratite koži lica vlagu, tonus i sjaj.

Poliklinika ritz

Što je mezoterapija

Klasična mezoterapija je postupak pomlađivanja koji u slojeve naše kože dovodi prirodne hranjive sastojke koji sami nikad ne bi mogli prodrijeti.

Aktivni sastojci ubrizgani u našu kožu ubrzavaju metabolizam, stvaraju novi kolagen i ojačavaju postojeći.

Tretman mezoterapije koristi se za pomlađivanje kože:

 • lice
 • vrat i dekolte
 • šake

Kako djeluje

Mezoterapijom se mikro injekcijom direktno u srednji sloj kože (mezoderma) ubrizgava kombinacija vitamina, minerala, aminokiselina i ostalih aktivnih tvari.

Vrijedni sastojci unešeni u ciljana područja ubrzavaju metabolizam, potiču razvoj novog kolagena i ojačavaju postojeći. Koža kao rezultat postaje napetija, deblja i otporna na štetne utjecaje.

Moćni koktel koji zaustavlja starenje

Kako bi se smanjile bore, a Vaša koža izgledala sjajno i blistavo, kombinacija vrijednih sastojaka koja se ubrizga ima posebne moći.

 • Hijaluronska kiselina veže na sebe vlagu,
 • magnezij, cink i nikal imaju funkciju katalizatora u različitim energetskim procesima u stanici.
 • Vitamini djeluju kao antioksidativna sredstva i potiču mikrocirkulaciju
 • Aminokiseline potiču stvaranje novih proteina
 • Glukoza služi kao izvor energije za aktivne procese

Jesam li kandidat

Jeste li u kasnim dvadesetima ili ranim tridesetima? Veselo je to razdoblje u kojem se pojavljuju prve bore. Ili možda… je vaša koža već puno zrelija i broj bora koje ste primjetili ne stane na prste jedne ruke? Imate li možda suhu kožu, kojoj ne može pomoći ni galon vode i seruma zajedno? Ako je vaša koža opuštena, suha i beživotna, teško će joj pomoći samo krema. Zašto? Niti jedna krema ili serum ne prolazi pod kožu, već ostaje na površinskom sloju. Hranjive sastojke koji će vašu kožu nahraniti, osvježiti i vratiti joj prirodni sjaj potrebno je unijeti duboko u sloj kože do kojega sami ne možete doprijeti – ni vi, niti krema.

Ako ste već isprobali dermalne filere, postoji metoda koja je vrlo komplementarna s filerima. Ako pak niste otvoreni za opciju hidriranja i pomlađivanja lica dermalnim filerima, već biste rađe krenuli drugim putem, mi imamo rješenje za vas. Zove se medicinska mezoterapija. Brzo i bezbolno rješenje koje vašu kožu čini zdravijom i ljepšom iznutra i izvana.

Vaša koža nakon mezoterapije

U svega nekoliko tretmana primijetiti ćete razliku. Mezoterapiju volimo jer našu kožu čini zdravijom iznutra, a ljepšom izvana.

Koža je zdravija

 • deblja
 • napeta
 • elastična
 • otpornija

Vama i drugima jednostavno ljepša

 • sjajna
 • blistava
 • bolji tonus

Tretman

Kako izgleda tretman?

Prvi korak prema mezoterapiji je pronaći iskusnog liječnika kojem možete vjerovati. Dr. Ritz je oftamološki kirurg i specijalist za estetiku lica, koja stručno i dozirano ubrizgava aktivne sastojke na područja koja usluglasite za tretiranje. Uz dugogodišnje iskustvo u mnogobrojnim estetskim tretmanima lica i pozitivnim rezultatima mnogih pacijenata, možete biti sigurni da ste u pravim rukama.

Kako izgleda tretman

Nakon što je određen moćni koktel s aktivnim prirodnim sastojcima za potrebe Vašeg lica (gotov pripravak u ampuli ili bočici), koktel majstor dr. Ritz – oftamološki kirurg i specijalist za estetiku lica ga mikro injekcijama ubrizgava u sloj kože lica. Aktivna tvar se injicira najtanjim iglama u gornje slojeve kože različitim tehnikama. Glavni je cilj površinskim ubodima ravnomjerno rasporediti aktivne sastojke površno po koži.

Bol

Zahvat nije bolan, ali to je individualna stvar zar ne? Ako imate nizak prag boli, može se nanijeti anestetska krema prije zahvata.

Anestezija- nije potrebna, tretman traje svega 30 minuta. 

poliklinika ritz

Kako izgleda oporavak nakon tretmana

Oporavka nakon tretmana mezoterapijom praktički nema, jer se odmah nakon možete vratiti na posao ili drugu aktivnost.

 

Moguća je pojava crvenila na licu, koje obično prolazi u nekoliko sati.

Koža postaje zdravija već nakon prvog tretmana, a sjajnija i glađa već nakon nekoliko njih.

Medicinska mezoterapija će vam pokazati najbolje rezultate u 4 tretmana svakih 7-10 dana. Nakon toga preporučamo redovito održavanje jednom mjesečno.

Iskustva pacijenata

Mezoterapija je odličan tretman. Koža nakon je svježa, elastična i pomlađena. Ponuda i usluga u poliklinici Ritz je na visokom nivou - u skladu sa svjetskim trendovima. Jako sam zadovoljna.
Sonja, 35

Besplatno se konzultirajte s Dr. Ritz

Razmišljate li o mezoterapijii, ali niste sigurni?

Dođite na individualni razgovor i pregled s doktoricom Ritz koja će vam rado objasniti sve što vas zanima o mezoterapiji - potpuno besplatno!
Dogovori termin
liana ritz

Za izvrstan koktel potrebni su kvalitetni sastojci i vješt koktel majstor. Baš kao i u mezoterapiji - pomno odabrani aktivni sastojci u iskusnim rukama jamče uspješan tretman! Mezoterapija je vrlo učinkovit tretman koji rezultate pokazuje već pri prvom dolasku. Odličnonse kombinira s ostalim anti-ageing metodama.

Dr. sc. Liana Ritz Mutevelić, dr. med., oftalmolog