Elektroporacija

Nahranite, hidrirajte i pomladite Vašu kožu prirodnim i vrijednim sastojcima koji prodiru duboko ispod kože

NOVO na tržištu – Mezoterapija bez igle

Mezoterapija pomaže prirodnim sastojcima da prodru duboko pod kožu kako bi je nahranili i hidrirali. Ako ste primijetili prve znakove starenja ili je vaša zrela koža dehidrirana, moćni aktivni sastojci ubrizgani u ciljni sloj kože mogu ju dubinski nahraniti i osvježiti. 

Priuštite svome licu prirodni koktel, moćniji od svake kreme protiv bora. Vratite koži lica vlagu, tonus i sjaj.

Poliklinika ritz

Što je mezoterapija

Klasična mezoterapija je postupak pomlađivanja koji u dubinske slojeve naše kože dovodi prirodne hranjive sastojke koji sami nikad ne bi mogli prodrijeti.

Aktivni sastojci ubrizgani u našu kožu ubrzavaju metabolizam, stvaraju novi kolagen i ojačavaju postojeći.

Tretman mezoterapije koristi se za pomlađivanje kože:

 • lice
 • vrata i dekoltea
 • šaka

Kako djeluje

Mezoterapijom se pomoću mikro injekcija direktno u srednji sloj kože (mezoderma) ubrizgava kombinacija vitamina, minerala, aminokiselina i ostalih aktivnih tvari.

Vrijedni sastojci unešeni u ciljana područja ubrzavaju metabolizam, potiču razvoj novog kolagena i ojačavaju postojeći. Kao rezultat toga koža postaje napetija, deblja i otpornija na štetne vanjske utjecaje.

Moćni koktel koji zaustavlja starenje

Kako bi se smanjile bore, a vaša koža izgledala sjajno i blistavo, kombinacija vrijednih sastojaka koja se ubrizga ima posebne moći.

 • hijaluronska kiselina veže na sebe vlagu,
 • magnezij, cink i nikal imaju funkciju katalizatora u različitim energetskim procesima u stanici
 • vitamini djeluju kao antioksidativna sredstva i potiču mikrocirkulaciju
 • aminokiseline potiču stvaranje novih proteina
 • glukoza služi kao izvor energije za aktivne procese

Jesam li kandidat za mezoterapiju?

Jeste li u kasnim dvadesetima ili ranim tridesetima? Veselo je to razdoblje u kojem se pojavljuju prve bore. Ili je vaša koža već zrelija i broj bora koje ste primjetili ne stane na prste jedne ruke? Imate li možda suhu kožu, kojoj ne može pomoći ni galon vode i seruma zajedno? 

Ako je vaša koža opuštena, suha i beživotna, teško će joj pomoći samo krema. Zašto? Niti jedna krema ili serum ne prolazi dubinski pod kožu, već ostaje na njezinom površinskom sloju. Hranjive sastojke koji će vašu kožu nahraniti, osvježiti i vratiti joj prirodni sjaj potrebno je unijeti duboko u sloj kože do kojega sami ne možete doprijeti – niti vi niti krema.

Ako ste već isprobali dermalne filere, postoji metoda koja je vrlo komplementarna s njima. Posebno ako niste otvoreni za opciju hidriranja i pomlađivanja lica dermalnim filerima, nego biste radije krenuli drugim putem – imamo rješenje i za vas. Zove se medicinska mezoterapija, a nudi brzo i bezbolno rješenje koje vašu kožu čini zdravijom i ljepšom – i iznutra i izvana.

Vaša koža nakon mezoterapije

U svega nekoliko tretmana primijetiti ćete vidljivu razliku u izgledu i zdravlju kože. Mezoterapiju volimo jer našu kožu čini zdravijom iznutra, a ljepšom izvana.

Koža je:

 • deblja
 • napeta
 • elastična
 • otpornija
 • vama i drugima ljepša
 • sjajna
 • blistava
 • boljeg tonusa

Kako se izvodi tretman mezoterapije?

Prvi korak prema mezoterapiji jest pronaći iskusnog liječnika kojem možete vjerovati. Dr. Liana Ritz, oftamološki kirurg i specijalistica za estetiku lica, stručno i dozirano ubrizgava aktivne sastojke na područja koje želite tretirati. Sa više od 30 godina iskustva u mnogobrojnim estetskim tretmanima lica i pozitivnim rezultatima kod mnogih pacijenata, dr. Ritz je najbolja garancija da ste u pravim rukama!

Kako izgleda tretman

Nakon što, u razgovoru s dr. Lianom Ritz, dogovorite koje su potrebe vašeg lica, dr. Rutz će vam preporučiti moćni koktel s aktivnim prirodnim sastojcima  (gotov pripravak u ampuli ili bočici) namijenjen samo vašoj koži.
Dr. Ritz ga ubrizgava mikro injekcijama u ciljani sloj kože lica. Aktivna tvar se različitim tehnikama, pomoću najtanjih igala, injicira u gornje slojeve kože. Glavni je cilj da se površinskim ubodima aktivne sastojke ravnomjerno rasporedi po koži.

Bol

Zahvat nije bolan, ali to je individualna stvar, zar ne? Ako imate nizak prag boli, prije zahtjeva se može nanijeti anestetska krema na ciljana područja.

Anestezija nije potrebna, a tretman traje oko 30 minuta. 

poliklinika ritz

Kako izgleda oporavak nakon tretmana

Oporavka nakon tretmana mezoterapijom praktički nema, jer se odmah nakon njega možete vratiti na posao ili obavljanju svih drugih aktivnosti.

 

Moguća je pojava crvenila na licu, koje obično prolazi u nekoliko sati.

Koža postaje zdravija već nakon prvog tretmana, a sjajnija i glađa već nakon nekoliko njih.

Medicinska mezoterapija pokazuje najbolje rezultate u 4 tretmana, u razmaku od 7-10 dana. Nakon toga preporučujemo redovito održavanje jednom mjesečno.

Iskustva pacijenata

Mezoterapija je fantastičan tretman. Koža je nakon njega vidljivo svježija, elastičnija i pomlađena. Ponuda i usluga u RITZ ESTETICI je uvijek na najvišoj razini i u skladu sa svjetskim trendovima. Iznimno sam zadovoljna i kvalitetom usluge i ljubaznošću osoblja, stoga više ne tražim druge alternative jer znam da sam pronašla najbolju adresu za njegu moje kože - i lica i tijela.
Sonja, 35

Besplatno se konzultirajte s dr. Ritz

Razmišljate li o mezoterapijii, ali niste sigurni?

Dođite na individualni razgovor i pregled kod dr. Ritz koja će vam detaljno objasniti sve što vas zanima o mezoterapiji - potpuno besplatno!
Dogovori termin
liana ritz

Za izvrstan koktel potrebni su kvalitetni sastojci i vješt koktel majstor. Baš kao i u mezoterapiji - pomno odabrani aktivni sastojci u iskusnim rukama jamče uspješan tretman! Mezoterapija je vrlo učinkovit tretman koji rezultate pokazuje već pri prvom dolasku. Odlično se kombinira s ostalim anti-ageing metodama.

Dr. sc. Liana Ritz Mutevelić, dr. med., oftalmolog