Akcija blefaroplastika- 6000 kuna za operaciju gornjih ili donjih očnih vjeđa.

Akcija blefaroplastika- 6000 kuna za operaciju gornjih ili donjih očnih vjeđa.

Akcija blefaroplastrika- do 14.02. posebna cijena od 6000 kn za za operaciju gornjih ili donjih očnih vjeđa. Dogovori svoj konzultacijski pregled

Svake godine stotine tisuća muškaraca i žena odabire blefaroplastiku kako bi poboljšali izgled. Spušteni kapci mogu vas učiniti da izgledate starije, a također mogu i narušiti vid. Blefaroplastika rješava te probleme, a također uklanja natečenost i vrećice ispod očiju zbog kojih izgledate tužno i umorno.

Ovaj postupak ne može promijeniti tamne krugove, sitne crte i bore oko očiju, niti može promijeniti obješene obrve ali nakon ovog korektivnog zahvata vaše će lice izgledati mlađe, svježije i blistavije.  Iako se blefaroplastika često izvodi kao pojedinačni postupak, vaš kirurg također može preporučiti i korekciju podočnjaka i ostale estetske tretmane kojima bi podigli lice, obnovili kolagen i postigli najbolje rezultate.

 

Starenjem naša koža gubi elastičnost, a manjak elastičnosti plus stalno povlačenje gravitacije uzrokuje nakupljanje prekomjerne kože na gornjim i donjim kapcima.

Prekomjerna koža na donjem kapku uzrokuje bore i izbočine, a na gornjim kapcima dodatni nabor kože može prelaziti preko trepavica i ometati vid.

Masnoća koja odvaja očnu jabučicu iz lubanje također može uzrokovati ispupčenja na gornjem i donjem kapku. Tanka membrana koja drži mast na mjestu slabi s godinama, ostavljajući masnoću da se nađe u kapcima.

Akcija blefaroplastrika- do 14.02. posebna cijena od 6000 kn za za operaciju gornjih ili donjih očnih vjeđa. Dogovori svoj konzultacijski pregled

Tko je dobar kandidat za operaciju očnih kapaka?

Najbolji kandidati za blefaropastiku su ljudi dobrog zdravlja, koji imaju realna očekivanja, a  većina ih ima 35 godina ili više.

Operacija očnih kapaka može poboljšati vaš izgled i pomoći u izgradnji samopouzdanja. Prije nego što se odlučite na operaciju dogovorite konzultacijski pregled u poliklinici dr Ritz  te sa svojom doktoricom popričajte o ciljevima i očekivanjima.

U Poliklinici dr. Ritz u sigurnim ste rukama jer iskustvo čini razliku

 

Dogovori svoj konzultacijski pregled do 14.02. te iskoristi posebnu akcijsku cijenu. 6000 kuna za operaciju gornjih ili donjih očnih vjeđa.

 

 

 

Leave a Reply