Dr. Ritz

Dr. sc. Liana Ritz Mutevelić, dr. med., oftalmolog

Rođena i školovana u Zagrebu gdje diplomira na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i specijalizira oftalmologiju. Magistrira s temom "Usporedni pregled komplikacija nakon implantacija različitih vrsta intraokularnih leća" a doktorira s temom "Evaluacija poremećaja funkcije oka nakon liječenja prijeloma orbite".

Preko 25 godina bavi se kirurgijom prednjeg očnog segmenta, plastičnom i estetskom kirurgijom te nekirurškom estetikom lica. Poslijediplomske studije te brojne tečajeve završava a također i drži u zemlji i inozemstvu.

Dugi niz godina radila na očnom odjelu u KBD gdje je imala i privatnu ordinaciju. Više od deset godina je radila kao vanjski suradnik maksilofacijalne klinike na kojoj i doktorira. Sada vodi svoju polikliniku, a radi i u privatnim ordinacijama u zemlji i inozemstvu.

Stalni je sudski vještak iz područja oftalmologije. Članica je više sekcija HLZ-a.

Iskustva pacijenata

"Danas je tjedan dana što sam progledao. Od Vas sam otišao sa rupčićem na oku pa sam tek na izlazu bio zapanjen. Sve vidim, i onu prekrasnu plavu boju neba modrog kao lan ili potočnica.Došlo mi je da kleknem na zemlju i da zahvalim Stvoritelju i Vama, naša draga Spasiteljice. Svi ćemo Vas se sjećati u našim molitvama za Vaše dobro djelo i da Vam dugo, dugo budu sigurna Vaša ruka."

A. H., ing.

"Niti jedan poklon, niti bezbroj riječi, ne može izraziti moju Vam zahvalnost. HVALA!"

I. T., penzioner

"Hvala što je moj otac progledao!"

V. O., akademska kiparica

"Hvala za vrhunski obavljenu operaciju mrene, te izvanredno prijateljski nastup. Hvala za mir koji širite oko sebe"

Š. Š., profesorica

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići). Oni služe da bi web stranica radila optimalno i kako bi se poboljšalo vaše iskustvo pregledavanja i korištenja. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne.
Shvaćam